Bredene net iets netter of juist niet

Het Bredens bestuur gaat er prat op dat Bredene net iets netter is. Maar is dat wel zo,… We moeten spijtig genoeg vaststellen dat dat enkel is op het toeristisch gedeelte van het grondgebied, daar waar de toeristen het kunnen zien en dit onder het moto het toeristisch oog wil ook wat.

De Bredense milieudienst, de vele straatvegers, doen haast het onmogelijke om de toeristeen in een net Bredene te laten wandelen en te laten genieten van hun welverdiende vakantie in een nette omgeving. UIteraard hebben we gigantisch veel respect voor alle Bredense milieumedewerkersen het vuile kuis en opruimwerk dat zij verzetten. Helaas is hun werkterrein en de straten en pleinen waar toeristen komen. Uiteraard zijn er ook mensen te kort om van heel Bredene een net iets nettere gemeente te maken. Het is een kwesti van prioritieten stellen.

Nu zijn er verschillende personen, vrijwilligers, die op eigen initiatief zwerfvuil opruimen. Uiteraard een mooi gebaar en iets wat 100% door het beleid van Bredene zou moeten gesteund worden. En ja  ze steunen inderdaad enkele initiatieven, initiatieven waarmee ze zelf graag uitpakken en die binnnen het beleid past van Bredene net iets netter voor de toeristen. Zo worden Enenco Baech clean, Propere strandlopers en opruimactie van de Zeekoet ondersteund omdat deze worden gedaan bij een toeristisch zones of op plaatsen waar veel volk komt,…

Neutraal Bredene start weldra met een actieve werkgroep rond milieu en zwerfafval. Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van deze werkgroep laat het dan weten via : neutraalbredene@gmail.com of via iemand van het bestuur klik hier voor het bestuur.

Hierbij enkele van de desencuseerde fotootjes….

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *